Vrijdag 4 januari ~ Jaar Readings

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en natuurlijk is het fijn om te weten hoe het voor jou ongeveer gaat verlopen. Speciaal daarvoor ben ik eerder open om Jaar Readings te doen, waarbij er naar de energie en de thema's van het nieuwe jaar wordt gekeken. Je mag de sessie opnemen of aantekeningen maken, zodat je er nog het hele jaar op kan terugkijken. Het geeft je een goede leidraad om te beslissen op welke tijd je welk project het best kan starten of wat er echt aandacht in je leven nodig heeft.

Gewoon langskomen is niet mogelijk, je moet van te voren inschrijven per e-mail (info@hartenziel-online.nl) of telefonisch op werkdagen tussen 19.00-20.00 via 06 10521351. In principe krijg je een algemene Reading, maar je mag ook kiezen uit de volgende thema's: liefde, werk of spiritueel pad.

Wil je wel graag een Reading, maar kun je niet langskomen? Geen probleem, je kunt deze Reading ook per e-mail bestellen. Je betaald dan vooraf per bankoverschrijving en ontvangt binnen 5 werkdagen je Reading per e-mail inclusief foto's van de getrokken kaarten. Deze rapportage is ongeveer 8-11 pagina's inclusief voorblad en uitleg.

Tijd: tussen 10.00-17.00, 50 minuten
Prijs: 90 euro op de praktijk, 75 euro op afstand