Jaar Reading

Het nieuwe jaar is begonnen en natuurlijk is het fijn om te weten hoe het voor jou ongeveer gaat verlopen. Speciaal daarvoor was ik op 4 januari open om Jaar Readings te doen. Met deze speciale Readings kijk ik naar de energie en de thema's van het nieuwe jaar. Het is nog mogelijk om deze Reading te bestellen voor jezelf, maar helaas niet meer met korting. Wil je geen acties missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of Like the Facebook Fan Pagina.

Deze Reading kun je in de praktijk ontvangen (50 minuten sesssie). Je mag de sessie opnemen of aantekeningen maken, zodat je er nog het hele jaar op kan terugkijken. Het geeft je een goede leidraad om te beslissen op welke tijd je welk project het best kan starten of wat er echt aandacht in je leven nodig heeft.

Het is ook mogelijk om de Reading per e-mail te bestellen voor 115 euro. Je betaald dan vooraf per bankoverschrijving en ontvangt binnen 5 werkdagen je Reading per e-mail inclusief foto's van de getrokken kaarten. Deze rapportage is ongeveer 8-11 pagina's inclusief voorblad en uitleg.

Gewoon langskomen is niet mogelijk, bestel deze speciale Reading per e-mail (info@hartenziel-online.nl) of telefonisch op werkdagen tussen 19.00-20.00 via 06 10521351. In principe krijg je een algemene Reading, maar je mag ook kiezen uit de volgende thema's: liefde, werk of spiritueel pad.