Zaterdag 14 september ~ Open Monumentendag Healing

Op 14 september zal ik met de nieuwe werkwijze groepshealings verzorgen met als thema: Plezier. Het landelijke thema van de Open Monumentendagen is namelijk: Plekken van plezier. Mijn praktijk is zeker altijd een plezierige plek, maar op deze dag helemaal, want we gaan met het thema plezier werken.

Heb je zelf ook meer behoefte aan plezier, maar wil het niet altijd lukken? Kom dan gezellig langs tussen 10:00-12:00. Met de nieuwe werkwijze staan we stil bij plekken en tijden waar je plezier hebt achtergelaten, omdat je bijvoorbeeld hard moest werken, jezelf hebt opgeofferd of iets verdrietigs hebt meegemaakt. We ontvangen nieuwe geschenken via het 100% Positiviteit Orakel in vormen van energie zoals bijvoorbeeld blijheid, vergeving of dankbaarheid om plezier in het leven te versterken.

Samen maken we dus een verhaal om plezier in het leven te vergroten. Elk verhaal is anders. Je mag binnen komen lopen wanneer je wil. Als we aan het afronden zijn moet je even wachten, anders is er gewoon onverwachts plezier en kun je gewoon aansluiten.

Tijd: 10:00-12:00 (vrije inloop)
Prijs: Gratis